EINHELL UKRATKO

Einhell grupa zapošljava preko 1400 ljudi u preko 40 zemalja sveta. Sa godišnjom prodajom koja dostiže 10 miliona električnih alata i mašina, mi smo jedan od najsposobnijih trgovinskih partnera, kako na domaćem tako i na internacionalnom
nivou. Sakupili smo 50 godina iskustva u razvoju i proizvodnji opreme visokih performansi. Naša snaga na tržištu omogućuje nam da dostignemo odgovarajući nivo proizvoda, koji su testirani od strane eksperata na licu mesta kako bi osigurali kvalitet i bezbednost. Naš posao razvoja u Nemačkoj je okrenut prema programu testiranja i kontrole. Mi pokazujemo naše standarde visokih performansi konstantno kroz sofi sticirane brend proizvode dokazane u praksi.

EINHELL I ELVIS

Elvis doo se može pohvaliti kao jedan od najvećih distributera poznatog Nemačkog brenda u Srbiji, koji zauzima visoku poziciju na tržištu u našoj zemlji. Saradnja koja traje više od 15 godina, iz svake godine u godinu predstvlja primer uspešne saradnje dva preduzeća. Kvalitet naših proizvoda i usluga se podiže na još veći nivo, teži da stvori apsolutnu dominaciju na tržištu, koji svojim kvalitetom zaslužuje. Hiljade zadovoljnih klijenata će vam to potvrditi! Zato ispobajte naše proizvode i videćete da ovo nisu prazne reč !

Kompletni asortiman Einhell-a za Srbiju. Električni alati, trimeri, bušilice, brusilice, aparati, kompresori, koslice, hilti, benzinske i električne  testere i još mnogo toga. Elvis doo, Šabac.