Hidrostanica za sanitarnu vodu Pedrollo CB2 3-5CR

Protivpožarna hidrostanica-booster stanica Pedrollo 2CB-3-5CR

Pedrollo CB2 3-5CR
Pedrollo pumpe za vodu

KRATAK OPIS

-Ovaj tip postrojenja predstavlja efikasno rešenje za sisteme gde je potreban transport vode na povišenom pritisku. Uredjaj se sastoji od dve ili više horizontalnih dvo-stepenih pumpi za vodu, međusobno povezanih preko usisnog i potisnog kolektora za paralelni rad.

OBLAST PRIMENE:

-Široku primenu u gradjevinarstvu, industriji - snabdevanje vodom.
-Stambenih zgrada, hotela, naselja
-Energetskih postrojenja, kampova, škola, bolnica, kasrna i slično.
-Navodnjavanje fudbalskih i golf terena, kao i drugih sportskih igrališta.
-Poljoprivrednih zemljišta, površina gde je potrebano obezbediti veštački sneg.

OPIS

-Protivpožarna hidrostanica-booster stanica Pedrollo 2CB 3-5CR kolektori su izrađeni od nerđajućeg čelika. Na njima su ugrađeni svi potrebni ventili (nepovratni i regulacioni kugla ventili), manometri, presostati (po potrebi i transmiteri pritiska). Kao i dve vertikalne hidroforske posude od po 24l na potisnom delu. Pumpe su smeštene na zajedničkom, toplo cinkovanom postolju, sa gumenim anti-vibracionim stopama. Koje se mogu podešavati kako bi se postigla pravilna nivelacija postrojenja. Postrojenje se snabdebva vodom direktnim priključenjem na gradsku vodovodnu mrežu ili priključenjem na posebne rezervoare namenjene za snabdevanje ovakvih uređaja.

-Pumpama se upravlja preko komandnih ormara. Koji ujedno obezbeđuju sve neophodne zaštite (naponsko/strujne zaštite, kao izaštitu pumpi od rada na suvo). U zavisnosti od potrebe, ormari mogu biti sa PLC upravljanjem. Što omogućava (pumpe se startuju direktno, obezbeđuje se minmalno vreme uključenosti pumpi, dnevni kontrolni rad svake pumpe, ...) . Ili sa upravljanjem preko frekventnog regulatora (regulacija broja obrtaja elektromotora pumpi ako se zahteva održavanja konstantnog pritiska u mreži sa minimalnim odstupanjima).
-Uređaji za povišenje pritiska se dobijaju montirani kao jedna celina, i kao takvi su spremani za brzu instalaciju u sistemima za hidrantsku mrežu.

-Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte!
Kontaktirajte nas!