Osnovani 1-og Aprila 1989. godine. Delatnost pri osnivanju bila je, servisiranje elektro-tehničkih uređaja ( premotavanje-viklovanje elektro motora, remont električnog alata, remont pumpi za vodu i drugih elektro-tehničkih uređaja. ) Sarađivali sa gigantima tadašnje industrije: Zorka Šabac, Metaloplastika Šabac, Mlekara Šabac, KP dom Sremska Mitrovica, Ivo Lola Ribar Železnik, i mnogim drugima... Tokom godina i želje da stvorimo firmu  koja će služiti kao uzor ostlim firmama, odlučili smo da proširujemo asortiman i u druge oblasti. Od 2000-te. godine, svoju delatnost proširili na trgovinu u oblasti elektro tehnike i pratećih delatnosti našeg asortimana.

Naše dugogodišnje iskustvo nam je omogućilo da izaberemo prave proizvode i proizvođače, čiju robu i nudimo u prodaji. Sada pored servisne delatnosti u prodaji nudimo: pumpe za vodu Italijanskog prozvođača '' Pedrollo '' i poneke modele drugih proizvođača. Pored pumpi za vodu nudimo i kompletnu prateću opremu za montažu i eksploataciju istih. Iz oblasti električnog ručnog alata, zastupamo sledeće brendove: Einhell , Metabo , Bosch , kao i nesto od drugih prozvođača. U asortimanu, imamo sitan ručni alat i elektro materijal. Za kompletan asortiman posedujemo rezervne delove, kao i minimalnu garanciju od 2 godine za elektro tehničke uređaje. Stučno osoblje će vam pomoći i objasniti svaku nedoumicu i dati pravo rešenje za vaše potrebe. Kao što smo naveli, dugogodišnje iskustvo nam je omogućilo da svojim kupcima ponudimo najbolje modele u odličnom balansu sa cenom.

Naš moto dugogodišnjeg poslovanja i uspeha je, kupcu ponuditi adektvatan kvalitet po pristupačnoj ceni. Svaki kupac mora biti zadovoljan i on je uvek u pravu ! Dobar glas se daleko čuje.

U našoj ponudi između ostalog nalazi se:

Pedrollo pumpe za vodu, kompletna oprema, strucno misljenje, montaza... Einhell alati, Metabo, Bosch, rucni alati, Servis pumpi za vodu. Elvis doo Sabac. Srbija, Macvanski okrug
Pedrollo pumpe za vodu, kompletna oprema, strucno misljenje, montaza... Einhell alati, Metabo, Bosch, rucni alati, Servis pumpi za vodu. Elvis doo Sabac. Srbija, Macvanski okrug
Pedrollo pumpe za vodu, kompletna oprema, strucno misljenje, montaza... Einhell alati, Metabo, Bosch, rucni alati, Servis pumpi za vodu. Elvis doo Sabac. Srbija, Macvanski okrug

•Vodeni program ( pumpe za vodu- sve familije , sajle, okiten creva, creva, sajle, hidoforske posude, hidrofoske posude sa membranom, fiting, žabice, kontrolni ormani, zaštite, tajmeri i ... )
• Električni alat (alat za spajanje, brusilice, bušilice, glodalice, oštrači, pištolji za vreli vazduh, polir mašine, rende, testere, usisivači, zavrtači i ostali električni alat)
• Ručni alat (alat za spajanje, brusni materijal, čekići, sekire, klešta, ključevi, libele, ravnjače, makaze, merni alat, noževi i sečiva, odvijači, pinovi, pribor za podmazivanje, pištolji za silikon, sekači za staklo i keramiku, sekači, špicevi, probijači, setovi alata, stege, testere, trake, turpije, zatezači, ekspanderi i ostali ručni alat)
• Baštenski alat (lančane testere, pribor za pumpe i hidropake, pribor za zalivanje, prskalice, zaštitne rukavice, sekire, testere, trimeri za travu, trimeri za živicu, usisivači-duvači lišća, skupljači lišća, kosačice i ostali baštenski pribor)
• Pneumatski alat (kompresori, pneumatski alat, pribor za pneumatiku)
• Stacionarne mašine (stubne bušilice, stacionarne glodalice, kombinovane mašine, mašine za pločice i kamen, stacionarni rende, strugovi, kružne stacionarne testere, tračne testere i stacionarni usisivači)
• Garažno-servisna oprema (automehaničarska oprema, hidraulične prese, punjači akumulatora i ostala auto oprema)
• HTZ oprema (maske, naočare, rukavice i ostala zaštitna oprema)
• Koferi i kutije za alat
• Grejna tela (gasni grejači, grejalice, radijatori i oprema)
• Oprema za zavarivanje (aparati i pribor za zavarivanje, breneri i gorionici)
• Pribor za mašine (pribor za alat za spajanje, brusilice, bušilice, glodalice, mašine za pločice, oštrače, pištolje za vreli vazduh, rende, testere, usisivače i ostale mašine)
• Elektro oprema (prekidači i konektori, produžni kablovi,kablovi, rasveta,kondezatori, i ostala elektro oprema)
• Agregati
• Perači pod pritiskom i pribor
• Sitan potrošni materijal ( četkice, ventilatori, šafovska roba ... )

Servisiranje pumpi za vodu, električnih alata i još mnogo toga...