Elvis doo

Elvis doo Osnovani 1-og Aprila 1989. godine. Delatnost pri osnivanju bila je, servisiranje elektro-tehničkih uređaja ( premotavanje-viklovanje elektro motora, remont električnog alata, remont pumpi za vodu i drugih elektro-tehničkih uređaja. ) Sarađivali sa gigantima tadašnje industrije: Zorka Šabac, Metaloplastika Šabac, Mlekara Šabac, KP dom Sremska Mitrovica, Ivo Lola Ribar Železnik, i mnogim drugima... Tokom godina i želje da stvorimo firmu  koja će služiti kao uzor ostlim firmama, odlučili smo da proširujemo asortiman i u druge oblasti. Od 2000-te. godine, svoju delatnost proširili na trgovinu u oblasti elektro tehnike i pratećih delatnosti našeg asortimana.

Naše dugogodišnje iskustvo nam je omogućilo da izaberemo prave proizvode i proizvođače, čiju robu i nudimo u prodaji. Sada pored servisne delatnosti u prodaji nudimo: pumpe za vodu Italijanskog prozvođača '' Pedrollo'' i "Franklin Electric" .
Veliki deo svih modela pumpi pomenutih proizvođača posedujemo na stanju. U ponudi sadržimo i izrađujemo elektro ormare za upravljanje pumpama. U zavisnosti od potreba i zahteva kupaca. U ponudi posedujemo ormare i za daljinsko upravljanje uređajima. Proizvodnja hidrostanica za protivpožarnu zaštitu i sanitarnu mrežu. Sa 2 ili više pumpi sa potrebnom automatikom. Elvis doo pruža usluge ugradnje, montaže i puštanja u rad kompletnih postrojenja za vodosnabdevanje. Za sve proizvode posedujemo obezbeđen servis. Takođe servisiramo pumpe drugih proizvođača. Pružamo servisiranje i viklovanje elektoromotora svih snaga, kao demontažu, montažu i puštanje u rad.

Da predstavljamo kvalitetnog saradnika predstavljaju naše nove investicije i pružanje dodatnih usluga. Posedujemo magacinksi i kancelarijski prostor sa pratećim uslugama manipulacije robe, skladištenja, markiranja, vodenje evidencije i izdavanje roba. Mogućnost izdavanja magacinskog prostora do 1800m3. Pružamo usluge transporta robe. U sklopu centra posedujemo perionicu za dostavna vozila.

Naš moto dugogodišnjeg poslovanja i uspeha je, kupcu ponuditi adektvatan kvalitet po pristupačnoj ceni. Svaki kupac mora biti zadovoljan i on je uvek u pravu ! Dobar glas se daleko čuje.

U ponudi trgovine između ostalog posedujemo:

Elvis doo
Elvis doo

•Vodeni program ( pumpe za vodu- sve familije , sajle, okiten creva, creva, sajle, hidoforske posude, hidrofoske posude sa membranom, fiting, žabice, kontrolni ormani, zaštite, tajmeri i … )
• Elektro oprema (prekidači i konektori, produžni kablovi,kablovi, rasveta,kondezatori, i ostala elektro oprema)
• Agregati

Kontaktirajte nas

Popričajmo o vašem projektu...

Pošaljite nam pruku

Kontakt informacije

elvissabac.com

Janka Veselinovića 100

Šabac 15000

Srbija

015/354-720

info@elvissabac.com