O nama

O NAMA

Elvis Sabac doo , Osnovani smo 1-og Aprila 1989. godine. Prilikom osnovanja fime delatnost je bila vinklovanje elektromotora i popravka pumpi za vodu.

Naše dugogodišnje iskustvo servisiranja preselili smo na polje trgovine.

Ovlaceni prodavci smo za se brendove „Pedrollo“ , „Franklin Electric“ i „Aquasitem“ ekspanznione posude , pumpe za vodu pomenutih  brendova. Kompletne usluge rešenja do implementiranja u oblasti vodosnabdevanja.

Veliki deo svih modela pumpi pomenutih proizvođača posedujemo na stanju. U ponudi sadržimo i izrađujemo elektroormare za upravljanje pumpama. U zavisnosti od potreba i zahteva kupaca. U ponudi posedujemo ormare i za daljinsko upravljanje uređajima. Proizvodnja hidrostanica za protivpožarnu zaštitu i sanitarnu mrežu. Sa 2 ili više pumpi sa potrebnom automatikom. Elvis doo pruža usluge ugradnje, montaže i puštanja u rad kompletnih postrojenja za vodosnabdevanje. Za sve proizvode posedujemo obezbeđen servis. Takođe servisiramo pumpe drugih proizvođača. Pružamo servisiranje i viklovanje elektoromotora svih snaga, kao demontažu, montažu i puštanje u rad.

Da predstavljamo kvalitetnog saradnika predstavljaju naše nove investicije i pružanje dodatnih usluga. Posedujemo magacinksi i kancelarijski prostor na površini objekata preko 4000m3.

0
Godina postojanja
0
Zaposlenih
0
Pratih proizvoda
0
Izvršenih montaža

Naša misija

USLUGA

Naša vizija

UNAPREĐIVANJE

Naša vrednosti

POSVEĆENOST

Pogledajte cenovnik i katalog naših proizvoda