Elko petostepene pumpe


 

Preduzeće Elvis d.o.o. je distributer petostepenih pumpi marke ELKO iz Slovenije.

Elko Elektrokovina proizvodnja električnih motora, pumpi i livnica Maribor d.o.o. je dobro poznati proizvođač asinhronih elektromotora i pumpi u Sloveniji kao i u čitavom svetu. Ova kompanija nastavlja svoju pedesetogodišnju tradiciju razvoja, proizvodnje i prodaje visokokvalitetnih „hand-wound“ električnih motora, pumpi za pijaću i prljavu vodu i „feces“ pumpi. Važan deo Elko Elektrokovine je i livnica gde se liju aluminijum i legure bakra i, ako je to potrebno, mehanički obrađuju.

Sedište kompanije se prostire na oko 35000 m2 u Mariboru gde se nalazi i celokupna proizvodnja. Tu se nalaze i servisni centar kao i prodaja gde možete nabaviti bilo koji rezervni deo kao i bilo koju pumpu, odnosno elektromotor.

Elko Elektrokovina brend je simbol pouzdanosti i kvaliteta koji je prepoznata od strane kupaca širom sveta a posebno u zemaljama EU, Bliskog istoka, Rusije i Srbije.

U ponudi nudimo Elko petostepene pumpe, za koje su svake reči suvišne. Kvalitet koji traje dugi niz godina. U ponudi se nalaze monofazne i trofazne pumpe.

Za detaljnije informacije posetite sajt www.elkomb.si

Pogledajte katalog Elko petostepenih pumpi:
Katalog