U okviru samog objekta se nalaze 8 utovarnih rampi. Magacin je izdeljen po delovima i poseduje svoje prilazne rampe. Pristup ispred svih rampi je obezbeđen za manipulaciju vozila, Prilazi su osvetljeni i pod video nadzorom.

Unutar samog magacina se nalazi manipulativni deo. Manipulativni deo prestavlja pristup vozilima unutar samog magacina.Time je obezbeđen prilaz magacina sa dve strane. Takođe unutrašnji deo magacina je pod video nadzorom.

Glavna utovarna rampa pod nadstrešicom od 100m3. Mogući prilaz kamiona do samog objekta. Sa glavne rampe moguće je prilaz u svaki deo magacina. Prilaz rampi je osvetljen, pod video nadzorom i neposredno pored portirnice.

USLUGE KOJE PRUŽAMO

Izdavanje magacinskog prostora

Svojim klijentima nudi uslugu skladištenja u modernim magacinskim prostorijama, prilagodljivim svim vrstama roba i potrebama raznovrsnog poslovanja. Skladišni prostor kompanije ima kapacitet od 2000m2  i u potpunosti je pokriven fizičko tehničkim obezbedjenjem.

Izdavanje poslovnog prostora

Ukoliko Vam je potreban potpuno opremljen, prostran i konforan kancelarijiski prostor prilagodljiv Vašim potrebama, nudimo veoma pristupačno rešenje. Klijentima obezbedjujemo parking mesta, video nadzor i fizično obezbedjenje, telefonske linije i internet .

Usluge manipulacije robom

Usluge manipulacije robom podrazumevaju usluge rada viljuškara, prepakivanja i etiketiranja robe, praćenje isteka rokova, priprema za otpremanje, kao i usluge fizičkog utovara i istovara. Pružanjem ovih usluga nudimo i garanciju u slučaju oštećenja robe.

Uslužno skladištenje robe

Opremljeni kompletnim video/audio nadzorom, kao i tehničkim obezbeđenjem, brinemo za sigurnost robe 24h dnevno. Magacinima je obezbeđen kamionski prilaz, kao i vage za merenje robe. Takođe pružamo mogućnost prevoza robe od magacina do željenog odredišta.

Transport robe na adresu

Osposobljeni smo da u kratkim vremenskim rokovima rešavamo sve zahteve za prevozom robe. Posedujemo transportana vozila za dostavu robe na adresu klijenata. Sva vozila su pod GPS nadzorom.

Usluge pranja vozila

U sklopu objekta posedujemo opremljenu perionu za putnička i dostavna vozila. Perionica opremljena modernim uređajima za pranje svih kategorija vozila. Kvalitetni beskontaktni šamponi za pranje svih vrsta tovarnog prostora.

ŽELITE DA SARAĐUJETE SA NAMA

Kontaktirajte nas !

Adresa: Dušana Lončara  18A, (Loznički put), 15000 Šabac

Email: info@elvissabac.com