Novoterm pumpe za vodu počele su sa proizvodnjom osnvanjem firme Novoterm Group 1996 godineNovoterm pumpe za vodu

Prisutnost NOVOTERM grupe na tržištu Srbije i Crne gore je od 2002. godine, od kada firma uspeva da oformi prodajni centar sa skladišnim prostorima, servisom i razgranatom mrežom distributera i krajnjih korisnika.  Novoterm pumpe za vodu su  postale prepoznatljive na tržištu sa realnim konceptom poslovanja i sa visokim stepenom odgovornosti za preuzete obaveze prema kupcima.

Naša misija je plasman visoko kvalitetnih uređaja koji istovremeno omogućavaju našim distributerima razvijanje prednosti u odnosu na konkurenciju. Naša vizija se zasniva na pružanju precizne i brze usluge kojom pridobijamo sve veći broj zadovoljnih klijenata.

Naš cilj je kontinuirano snabdevanje naših potrošača standardizovanim, pouzdanim, proverenim i sertifikovanim proizvodima koji zadovoljavaju širok spektar njihovih potreba. Pristupačne cene, duži garantni rok, obezbeđen servis i rezervni delovi, ljubaznost i predusretljivost našeg tima su značajne reference za odabir kupovine Novoterm pumpe za vodu .

Svaka naša akcija orijentisana je ka potrebama naših klijeneta. Mi smo njihov pouzdani partner i imamo želju da razumemo i pružimo više od očekivanja.

Kontaktirjate nas !

Posvećeni smo pružanju usluga vrhunskog kvaliteta.

Posetite zvaničnu stranicu: novoterm.rs