Elvis doo

Elvis doo Osnovani 1-og Aprila 1989. godine. Osnovna delatnost vinklovanje  elektromotora i popravka pumpi za vodu.

Naše dugogodišnje iskustvo servisiranja preselili smo na polje trgovine.

Generalni distributeri smo za se brendove Pedrollo'' , "Franklin Electric" i "Aquasitem" ekspanznione posude , pumpe za vodu pomenutih  brendova. Kompletne usluge rešenja do implementiranja u olbasti vodosnabdevanja.

Veliki deo svih modela pumpi pomenutih proizvođača posedujemo na stanju. U ponudi sadržimo i izrađujemo elektroormare za upravljanje pumpama. U zavisnosti od potreba i zahteva kupaca. U ponudi posedujemo ormare i za daljinsko upravljanje uređajima. Proizvodnja hidrostanica za protivpožarnu zaštitu i sanitarnu mrežu. Sa 2 ili više pumpi sa potrebnom automatikom. Elvis doo pruža usluge ugradnje, montaže i puštanja u rad kompletnih postrojenja za vodosnabdevanje. Za sve proizvode posedujemo obezbeđen servis. Takođe servisiramo pumpe drugih proizvođača. Pružamo servisiranje i viklovanje elektoromotora svih snaga, kao demontažu, montažu i puštanje u rad.

Da predstavljamo kvalitetnog saradnika predstavljaju naše nove investicije i pružanje dodatnih usluga. Posedujemo magacinksi i kancelarijski prostor sa pratećim uslugama manipulacije robe, skladištenja, markiranja, vodenje evidencije i izdavanje roba. Površina magacinskog prostora preko 2500m3. Pružamo usluge transporta robe.

Naš moto dugogodišnjeg poslovanja i uspeha je, kupcu ponuditi adektvatan kvalitet po pristupačnoj ceni.

U ponudi trgovine između ostalog posedujemo:

Elvis doo
Elvis doo

•Vodeni program ( pumpe za vodu- sve familije , sajle, okiten creva, creva, sajle, hidoforske posude, hidrofoske posude sa membranom, fiting, žabice, kontrolni ormani, zaštite, tajmeri i … )
• Elektro oprema (prekidači i kontaktori, kablovi, kompeltna ponuda Schneider Eelectric…)
• Agregati

Kontaktirajte nas

Popričajmo o vašem projektu...

Pošaljite nam pruku

Kontakt informacije

elvissabac.com

Janka Veselinovića 100

Šabac 15000

Srbija

015/354-720

info@elvissabac.com