Protivpožarna hidrostanica-booster stanica Franklin Electirc serije EV

Protivpožarna hidrostanica-booster stanica – Franklin Electric EV

Franklin Electric hidrostanica EV 10

KRATAK OPIS:

Ova postrojenja su našla široku primenu u gradjevinarstvu, industriji – snabdevanje vodom. odnosno obezbeđivanje zadatog pritiska u raznim procesima proizvodnje. Za vodosnabdevanje stambenih zgrada, hotela, naselja, energetskih postrojenja, kampova, škola, bolnica, kasrna i slično. Zatim za navodnjavanje fudbalskih i golf terena, kao i drugih sportskih igrališta, poljoprivrednih zemljišta, površina gde je potrebano obezbediti veštački sneg….

Protivpožarna hidrostanica-booster stanica Franklin Electirc serije EV sa adekvatno odabranim pumpama predstavlja idealno rešenje u sistemima za hidrantsku mrežu.

Uređaji za povišenje pritiska se dobijaju montirani kao jedna celina. I kao takvi su spremani za brzu instalaciju u sistemima za hidrantsku mrežu. Pozovite nas!

OPIS

-Postrojenja iz ove serije predstavljaju najkvalitetnija postrojenja za povišenje pritiska u vodovodnoj mreži. Postrojenje se sastoji od dve ili više vertikalnih višestepenih pumpi za vodu. Međusobno povezanih preko usisnog i potisnog kolektora za paralelni rad. Na kolektorima su ugrađeni svi potrebni ventili (nepovratni i regulacioni kugla ventili), manometri, presostati (po potrebi i transmiteri pritiska), kao i dve vertikalne hidroforske posude od po 24l na potisnom delu. Pumpe su smeštene na zajedničkom, toplo cinkovanom postolju, sa gumenim anti-vibracionim stopama. Postrojenje se snabdebva vodom direktnim priključenjem na gradsku vodovodnu mrežu ili priključenjem na posebne rezervoare namenjene za snabdevanje ovakvih uređaja.

-Pumpama se upravlja preko komandnih ormara. Koji ujedno obezbeđuju sve neophodne zaštite (naponsko/strujne zaštite, kao izaštitu pumpi od rada na suvo). U zavisnosti od potrebe, ormari mogu biti sa PLC upravljanjem. Što omogućava (pumpe se startuju direktno, obezbeđuje se minmalno vreme uključenosti pumpi, dnevni kontrolni rad svake pumpe, ...) . Ili sa upravljanjem preko frekventnog regulatora (regulacija broja obrtaja elektromotora pumpi ako se zahteva održavanja konstantnog pritiska u mreži sa minimalnim odstupanjima).
-Uređaji za povišenje pritiska se dobijaju montirani kao jedna celina, i kao takvi su spremani za brzu instalaciju u sistemima za hidrantsku mrežu.
-Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte!